Contact

 
Netty Keltjens-Berkhout

Netty Keltjens-Berkhout

Binnendienst

“Bij een ijzersterke back office hebben makelaars en klanten veel baat! ”

Graag stel ik mij zelf even voor, mijn naam is Netty K|eltjens-Berkhout en ben het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en bezoekers van Brouwers Makelaars. Graag geef ik iedere klant persoonlijke aandacht. Ik sta iedereen met plezier te woord en plan afspraken in met klanten voor bezichtigingen, waardebepalingen en taxaties. Tevens ondersteun ik de werkzaamheden van de makelaars Marc en Marleen. 

Ik ben trots om te mogen werken voor een van de beste regionaalwerkende makelaarskantoren van Venlo en Omstreken. Ik toon graag mijn betrokkenheid en mijn professionaliteit en communiceer dagelijks met veel plezier dat wat we doen, dat we dat ook écht goed doen. 

Klanten mogen van mij verwachten dat we eigenlijk meer doen dan we zeggen en daar houd ik mij dan ook strikt aan. Dat heet een ijzersterke back office en daar hebben zowel onze klanten als Marc en Marleen veel baat bij. Bij Brouwers Makelaars doen we de makelaardij namelijk samen en deze korte communicatielijnen zorgen uiteindelijk voor veel tevreden gezichten. Aan beide kanten van de tafel en daar doe ik het voor!