Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond Foto - Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond
7 foto's beschikbaar

Te huur: Roerkade 15, 6041 KZ Roermond

Type object Horecapand, Café/restaurant, Luxe restaurant
Totale VVO 355 m²
Aanvaarding Direct
€ 3.875,- /mnd

Algemeen

Laatste kans op een HORECA “A locatie” op ‘De Roerkade’ Roermond

Boulevard De Roerkade met de stadshaven aan een zijde en het winkelgebied aan de andere is het afgelopen decennium uitgegroeid tot ‘The Place To Be’ in Roermond. De promenade met drie hotels, vele uitgaans-en-restaurant gelegenheden met terrassen vormen het bruisende centrum van vertier.

Op de Roerkade ligt het laatst besch... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Horecapand, Café/restaurant, Luxe restaurant
Bouwperiode 2012
Aangeboden sinds Donderdag 22 april 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06366
Huurprijs € 3.875,- per maand
Borg € 15.000,-
Servicekosten € 211,93 per maand
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 22 april 2021
Laatste wijziging Woensdag 12 januari 2022
Bouw
Type object Horecapand, Café/restaurant, Luxe restaurant
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2012
Oppervlaktes en inhoud
VVO 355 m²
Verkoopoppervlakte 355 m²
Locatie
Ligging In centrum
Lokale voorzieningen Geldautomaat binnen 500 meter
Recreatie binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Treinstation op 1000 meter tot 1500 meter
Afrit van de snelweg op 1000 meter tot 1500 meter
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Heeft een terras Ja
Kadastrale gegevens
Roermond D 5741 Roermond D 5741
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Laatste kans op een HORECA “A locatie” op ‘De Roerkade’ Roermond

Boulevard De Roerkade met de stadshaven aan een zijde en het winkelgebied aan de andere is het afgelopen decennium uitgegroeid tot ‘The Place To Be’ in Roermond. De promenade met drie hotels, vele uitgaans-en-restaurant gelegenheden met terrassen vormen het bruisende centrum van vertier.

Op de Roerkade ligt het laatst beschikbare horecapand nu te huur:
- Adres: Roerkade 15, 6041KZ Roermond
- Energielabel A
- Ca. 350m2 oppervlak BVO inclusief vide;
- Bouwjaar 2012
- Ca. 177 zitplaatsen binnen;
- Ca. 72 zitplaatsen buiten;
- Omzetpotentie 850.000 – 1.300.000;
- Drie toiletgroepen; Invalide, Dames, Heren;
- Nooduitgang;
- Invalide toegankelijk;
- Geplande indeling volgens Bouwbesluit Drank-en-Horeca
- Bestemmingsplan betreft ‘gemengd 1, artikel 8’ met een functieaanduiding van horeca tot en met categorie 3, waardoor er diverse mogelijkheden zijn. NL.IMRO.0957.BP00000150-VG01, vastgesteld d.d.11-04-2013.
- Huurprijs 3.875 euro per maand

Met restaurant Sabero (geopend 2018, twee Michelinsterren) aan de linkerzijde en aan de rechterzijde het restaurant van de keten “’t Zusje” (opening 2021) ligt het betreffende etablissement in een 2012 nieuw gebouwd project.
De locatie van 320m2 heeft een brede bestemming, inclusief Horeca. De ruimte beslaat de begane grond van drie statige naast elkaar gelegen panden met een frontbreedte van 25 meter. Bouwjaar van twee van de drie panden is 2012. Er zijn twee additionele kelders aanwezig voor opslag, vetafscheiding en/of omkleedruimte personeel. Er is een ingang en er zijn twee nooduitgangen.
Binnen is er ruimte voor 177 zitplaatsen, terras 72 zitplaatsen. Het achtergedeelte bestaat uit een bouwlaag met een plat dak. Voor luchtafvoer, klimatiseren of een lichtstraat zijn er dus voldoende mogelijkheden.
De horeca ruimte is nieuw, in casco staat met tal van installatie voorbereidingen. Toiletgroepen: D, H en invalide, spoelkeuken etc. zijn ver voorbereid. De inrichting kan naar eigen inzicht gerealiseerd worden, geheel op de wensen van de huurder.

Er is eventueel de mogelijkheid een woonruimte erbij te huren.
De bereikbaarheid is goed te noemen, de Roerkade maakt deel uit van de Singel. De N280 is op korte afstand gelegen, net als de A2 en A73. Centraal station is op ongeveer 15 loopminuten te bereiken. In de directe omgeving zijn diverse bushaltes.
Gasten van de Roerkade zijn het winkelend, recreatief en uitgaand publiek. Parkeergelegenheid is er in het outlet, of in parkeergarages en plekken rondom het etablissement. Leveranciers kunnen met hun auto tot aan het pand geraken en daar ook tijdelijk parkeren. Het pand is net gelegen daar waar het fietspad ophoudt. Tijdens laden en lossen worden weinig tot geen verkeersgebruikers gehinderd. Personeel kan hun fiets kwijt buiten op straat of in een bij het pand behorende stallingsruimte. Vrij parkeren is op ongeveer 1 kilometer afstand mogelijk, in verschillende richtingen. Betaald parkeren in de directe nabijheid bij Q park, gemeentelijke parkeergarages en het Outlet parkeerterrein op loopafstand. .
Informatief zijn er enkele visualisaties gemaakt ter verduidelijking van de mogelijkheden.
Wij laten u graag de mogelijkheden zien in een persoonlijke rondleiding.
Optie tot koop is bespreekbaar.
Voor inlichtingen en / of bezichtiging gelieve contact op te nemen met Xander Lamers telefoonnummer 06-33769991 of xanderlamers@hotmail.com

Roermond kenmerkt zich door een rijke historie. Als Hanzenstad is het centrum vele culturele bezienswaardigheden en monumenten rijk. Het McArthurGlen Outlet center heeft Roermond als winkelstad op de kaart gezet en is met ca. 8 miljoen bezoekers per jaar na de Amsterdamse grachten en de Efteling de 3e grootste bezoekersattractie van Nederland.

De combinatie van winkelstad en het waterrecreatie aanbod maakt Roermond uniek. De maasplassen vormen het grootste aaneengesloten vaargebied van Nederland tussen twee sluizen. Roermond en de provincie Limburg zetten hier met masterplannen groots op in voor de komende jaren. Area X , Solar en Op-Dreef zijn voorbeelden van ontwikkelingen die een vlucht genomen hebben.

Indeling

Indeling als restaurant
Entree via de verzonken deur met direct aan de rechterzijde de bar. Aan de linkerzijde een muur met doorkijk naar het restaurantgedeelte. Vanuit de bar kan men gasten bij binnenkomst direct opvangen, kan men overzicht houden op het terras en het restaurant bedienen. Direct achter de bar is de voorraadruimte voor de keuken. Eventueel kan vanuit de voorraadruimte de keldertoegang worden gerealiseerd. Alternatief is de kelder via een trap vanuit de nooduitgang te bereiken. In de kelderruimte kan de vetafscheider, evt. biertanks en andere drank opgeslagen worden.
De keuken (evt. open) is gesitueerd achter de bar en voorraadruimte, met een doorgeefluik naar de spoelkeuken. In de spoelkeuken is ook de nooduitgang die uitkomt via de gang van het appartement aan de voorzijde naast de horecaruimte. Naast de spoelkeuken is er een additionele berging.
Naast de spoelkeuken zijn drie toiletgroepen voorbereid; Invalide, Dames en Heren toilet.
Het restaurant zit gedeelte heeft drie split level niveaus met ruim voldoende plaats om 177 zitplaatsen te creëren. Via de voorzijde van het pand is er veel lichtinval. In het achtergedeelte van het pand is indien gewenst eenvoudig een lichtstraat te realiseren.

Plattegronden