Beschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS  &  MULTI-FUNCTIONELE WERK-/VERBLIJFSRUIMTE IN DE ACHTERTUIN (MET EIGEN INGANG EN SANITAIR)!
Op een ruim perceel gelegen (665m2) goed onderhouden en zeer verrassende vrijstaande woning, type splitlevel, met moderne keuken en badkamer, sfeervolle living, eetkamer, werkkamer, 4 slaapkamers, kelder/bergruimte met aparte was-/c.v.-ruimte en royale tuin met berging en carport.
Achter in de tuin bevindt zich de werk-/verblijfsruimte (ca. 64m2) welke in 2013 is gerealiseerd, thans in gebruik als praktijkruimte met separate berging.

Indeling

Deze woning is alles behalve standaard te noemen. Het betreft een verrassende, sfeervolle en lichte woning. Aan de achterzijde is een grote glazen raampartij welke zorgdraagt voor veel licht. De "open" verdiepingen maakt de woning heel bijzonder.

De entree bevindt zich op niveau +1. De entree is voorzien van een leisteenvloer, garderobe en modern toilet. Op hetzelfde niveau bevindt zich de eetkamer en de half-open keuken welke zijn voorzien van een moderne tegelvloer. De keukeninrichting is in 2008 vernieuwd en voorzien keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.
De royale living bevindt zich op tuin-niveau. Een gedeelte van de woonkamer is open tot aan de slaapverdieping wat een bijzonder ruimtelijk gevoel geeft. De woonkamer is voorzien van een mooie grindvloer en grote schuifpui naar het aangrenzende terras.
De werk-/speelkamer bevindt zicht op niveau -1 en is voorzien van een trapkast en deur naar de was-/c.v.-ruimte. Deze ruimte staat in verbinding met de berging/kelder .

Eerste verdieping

Op de tussenverdieping is de eerste slaapkamer (ca. 10,5m2) gerealiseerd. 
De overige slaapkamers bevinden zich op hetzelfde niveau. Eén slaapkamer (ca. 18m2) is voorzien van een balkon en een kastenwand. Slaapkamer 4 (ca. 12m2) is bereikbaar via slaapkamer 3 (ca. 13,5m2). Op deze verdieping is ook de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche-cabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

Tuin

Achter de woning is een royale aangelegde tuin gelegen met groot terras en toegang tot de fietsenberging en carport.
De tuin  is gesitueerd op het Zuid-Westen. Rechts van de woning is een aparte doorgang naar de tuin en praktijkruimte gerealiseerd. 
Deze fraaie multi-functionele ruimte is in 2013 gebouwd. Deze ruimte is gesplitst in een werk-/praktijkruimte (ca. 45m2) en deels tuinberging (ca. 19m2). De praktijkruimte is voorzien van laminaatvloer, toiletruimte, kitchenette, pellet-kachel (ter overname) en airco (ter overname). Het dak en de ramen zijn geïsoleerd.

Bijzonderheden

- De woning verkeert in goede staat van onderhoud.
- Het dak is geïsoleerd en de spouwmuren zijn na-geïsoleerd.
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Rolluik glazen raampartij achterzijde.
- C.V.-combi-ketel Intergas ca. 2020.
- Woonoppervlakte ca. 227 m2 inclusief praktijkruimte.
- Energielabel C.

Kenmerken