Contact

 
Marc Brouwers

Marc Brouwers

Register Makelaar-Taxateur

“Timing, planning en een weldoordachte opbouw is in de makelaardij van het grootste belang!”

Jong van lijf en leden, maar toch al ruim 26 jaar actief als makelaar. Wat vliegt de tijd. Dat kan ook niet anders als je iedere werkdag ziet als een unieke dag met unieke kansen en dito mogelijkheden. Als beëdigd makelaars, gecertificeerd taxateur en professioneel begeleider in aankoop voer ik iedere dag mijn werkzaamheden uit met de passie die ik sinds 1992 van mijn vader heb overgenomen. Alles mét de klant en zeer zeker alles in het belang ván de klant. 

Als Venlonaar haast ik mij langzaam en doe ik alles na rijp beraad. Ik ga nooit over een nacht ijs, maar realiseer me wel dat snelheid vaak geboden is. Zal ook wel te maken hebben met mijn hobby’s hardlopen, skiën en wielrennen. Ook daar is timing, planning en een juiste, weldoordachte opbouw van het grootste belang. 

Ik vind het erg belangrijk om te werken via korte lijntjes. Kort en krachtig met duidelijkheid en transparantie als absolute meerwaarde. De klant mag van mij niet met minder genoegen nemen. Nooit! Mijn stijl van werken heeft zijn vruchten afgeworpen. In alle bescheidenheid durf ik dat best te zeggen: succes verzekerd!