Verkoop

Bij Brouwers Makelaars zijn ze trots op hun goede naam die ze hebben verworven door goede lokale marktkennis en deskundigheid bij de verkoop van woningen. Een aanpak die heeft gezorgd voor een scala aan tevreden klanten en dus ook zorgt voor vele, nieuwe klanten. Een logisch gevolg. 

Geen gebakken lucht
De verkoop van uw huis is een belangrijk moment in uw leven. Daarom is ontzorging van groot belang. Geen gebakken lucht verkopen, maar een daadwerkelijke, resultaatgerichte aanpak garanderen die wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde makelaars. Uw belang staat daarbij voorop. Door te onderhandelen op het scherpst van de snede, door een goede knowhow van de markt en door aankooptechnieken van collega-makelaars snel te doorzien, wordt veel geld bespaard. Geld dat u mooi kunt stoppen in andere zaken, bijvoorbeeld in een verbouwing, renovatie of aanbouw van uw nieuwe woning.

Verkoop            
U wilt dus uw huis verkopen? Dan moet wel vanaf stap één alles tot in detail kloppen. U doet dit immers niet iedere dag. Belangrijk dat u dan in zee gaat met een betrouwbare makelaar die lid is van Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Uw huis moet op de juiste wijze in de markt worden gezet, moet opvallen en optimisme uitstralen. Een huis is emotie en dat wordt positief versterkt door Brouwers Makelaars. Denken in kansen en origineel zijn in oplossingen. Dat is onze filosofie. Daarbij kunnen wij aankoop en verkoop naar volle tevredenheid combineren.

Presentatie
Bij het verkopen van uw woning is een puike presentatie onontbeerlijk. Door een goede presentatie geeft Brouwers Makelaars een beleving mee aan kopers en dat is de belangrijke eerste stap naar succes. Er moet in één oogopslag al een goed gevoel ontstaan over uw huis en over de omgeving van de woning. Waarom is uw huis nou net unieker dan concurrerende woningen en hoe brengt u dat nu helder en rechtstreeks over in een presentatie? Een tweede kans voor een eerste indruk krijgt uw woning namelijk niet en een nietszeggende woningpresentatie is dodelijk. Brouwers Makelaars werkt daarom vanzelfsprekend in hoge snelheid met professionele fotografen, strakke plattegronden, heldere teksten en makkelijke vindbare presentaties op veel gangbare verkoopwebsites. Alleen zo kunnen de vakmensen van Brouwers het verschil maken tussen snel doorklikken of een afspraak maken voor een bezichtiging. Kijken is bellen zullen we maar zeggen. Neem contact op