Taxatie

Bij Brouwers Makelaars kunt u terecht voor een deskundige taxatie. Kenmerkend voor de taxatie zijn onze ruime ervaring, grote regionale marktkennis, snelheid en accuratesse. Brouwers Makelaars opereert volledig onafhankelijk en biedt daarom een uiterst objectief en realistisch waardeoordeel van uw woning.

NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)
Brouwers makelaars is gespecialiseerd in taxaties en weet als geen ander dat banken en andere financiële instellingen pas een hypotheek verstrekken na kritische studie van een officieel taxatierapport met een actuele marktwaarde. Bij ons kunt u terecht voor taxaties die door alle banken worden geaccepteerd. Onze rapporten worden door het NWWI gevalideerd. Een aantal geldverstrekkers gaat enkel en alleen met u in zee als de taxatie vergezeld gaat van een NWWI- gevalideerd rapport, of het nou NHG of niet-NHG financieringen betreft.

Garantie
De verstrekker van uw hypotheek van uw toekomstige huis wil immers de garantie hebben dat het huis de hoogte van de hypotheek wel waard is. Heeft u dus een taxatie nodig voor een aangekochte woning, een verbouwing of u stapt over naar een andere hypotheekaanbieder? De taxatierapporten van Brouwers Makelaars voldoen aan de hoogste eisen en worden door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarde
Het opstellen van een officieel taxatierapport is bepaald geen sinecure. Dat vraagt om een onafhankelijk en realistisch beeld van de actuele marktwaarde. Brouwers Makelaars focust op uw doel van de taxatie en voert vervolgens de opname en inspectie van de woning uit. Scherp, zakelijk en dus met een grote meerwaarde. Vervolgens zal een snelle en professionele afhandeling van het rapport plaatsvinden, zodat u snel zaken kunt doen met iedere gewenste financiële instelling. 

 


Neem contact op