Medewerkers

Marc Brouwers

Marc Brouwers

Register Makelaar-Taxateur

“Timing, planning en een weldoordachte opbouw is in de makelaardij van het grootste belang!”

Jong van lijf en leden, maar toch al ruim 26 jaar actief als makelaar. Wat vliegt de tijd. Dat kan ook niet anders als je iedere werkdag ziet als een unieke dag met unieke kansen en dito mogelijkheden. Als beëdigd makelaars, gecertificeerd taxateur en professioneel begeleider in aankoop voer ik iedere dag mijn werkzaamheden uit met de passie die ik sinds 1992 van mijn vader heb overgenomen. Alles mét de klant en zeer zeker alles in het belang ván de klant. 

Als Venlonaar haast ik mij langzaam en doe ik alles na rijp beraad. Ik ga nooit over een nacht ijs, maar realiseer me wel dat snelheid vaak geboden is. Zal ook wel te maken hebben met mijn hobby’s hardlopen, skiën en wielrennen. Ook daar is timing, planning en een juiste, weldoordachte opbouw van het grootste belang. 

Ik vind het erg belangrijk om te werken via korte lijntjes. Kort en krachtig met duidelijkheid en transparantie als absolute meerwaarde. De klant mag van mij niet met minder genoegen nemen. Nooit! Mijn stijl van werken heeft zijn vruchten afgeworpen. In alle bescheidenheid durf ik dat best te zeggen: succes verzekerd!

077-3210128 06-53228664
Marleen Versteegen

Marleen Versteegen

Makelaar

“Goede makelaardij is onlosmakelijk verbonden met deskundigheid en dat

heeft weer alles te maken met gedegen ervaring!”

 

Mijn naam is Marleen Versteegen en ik ben al bijna een kwart eeuw actief werkzaam als makelaar. Je kunt dus wel zeggen dat ik in de wereld van de makelaardij de hoed en de rand weet te vinden. Dit zowel in de stad Venlo en directe omgeving als in mijn eigen woonomgeving Neer in Midden-Limburg. Saillant detail is dat ik in 1994 begon als een van de eerste vrouwelijke makelaars in Limburg. Ik kan mijn ‘mannetje’ dus wel staan.Ik ben trouwens Limburgse met een wereldse blik. Ik kijk dan ook graag over grenzen en verleg mijn horizon met regelmaat zowel letterlijk als figuurlijk. Reizen is dan ook een van mijn grootste hobby's. Dat houdt mij jong en zorgt voor een permanent vernieuwende, scherpe blik op zaken. Dat is wel handig in de makelaardij, omdat ik zo bewust bezig ben om actief een bijdrage te leveren aan nieuwe fases en grote stappen van zowel kopers als verkopers van een woning. Dat verveelt echt nooit. Ik ben geen "gelikte' verkoper, want ik ben van mening dat een woning zichzelf wel verkoopt. Maar de onderhandelingen, ja, die kan men aan mij overlaten. Daar maak ik me sterk voor de verkoper en haal ik het onderste uit de kan. Sleutelwoorden in mijn onderhandelingen zijn mijn ontembare enthousiasme, een persoonlijke touch, klantgerichtheid en het naadloos kunnen matchen van de verkooppartij met de aankooppartij. Zo gaan deuren open en dat is de sleutel tot succesvolle makelaardij.

077-3210128 06-41860590
Netty Keltjens-Berkhout

Netty Keltjens-Berkhout

Binnendienst

“Bij een ijzersterke back office hebben makelaars en klanten veel baat! ”

Graag stel ik mij zelf even voor, mijn naam is Netty K|eltjens-Berkhout en ben het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en bezoekers van Brouwers Makelaars. Graag geef ik iedere klant persoonlijke aandacht. Ik sta iedereen met plezier te woord en plan afspraken in met klanten voor bezichtigingen, waardebepalingen en taxaties. Tevens ondersteun ik de werkzaamheden van de makelaars Marc en Marleen. 

Ik ben trots om te mogen werken voor een van de beste regionaalwerkende makelaarskantoren van Venlo en Omstreken. Ik toon graag mijn betrokkenheid en mijn professionaliteit en communiceer dagelijks met veel plezier dat wat we doen, dat we dat ook écht goed doen. 

Klanten mogen van mij verwachten dat we eigenlijk meer doen dan we zeggen en daar houd ik mij dan ook strikt aan. Dat heet een ijzersterke back office en daar hebben zowel onze klanten als Marc en Marleen veel baat bij. Bij Brouwers Makelaars doen we de makelaardij namelijk samen en deze korte communicatielijnen zorgen uiteindelijk voor veel tevreden gezichten. Aan beide kanten van de tafel en daar doe ik het voor!

077 3210128

Recent bekeken